Jojoba-olie 100ml - € 10,85

DOEL
Voor een vochtarme huid, voor complete, veelzijdige, herstellende en heilzame huidverzorging.

OMSCHRIJVING
Uit de eerste, koude persing van de noten, ook wel vloeibaar goud genoemd. Wordt als vloeibare was bewonderd om zijn buitengewone, unieke en wonderbaarlijke eigenschappen voor de huid. Het is het best denkbare ingrediënt in een huidverzorgingsproduct. Voor een vochtarme huid, voor complete, veelzijdige, herstellende en heilzame huidverzorging. Wordt gewonnen uit jojobanoten en door de Amerikaanse Indianen sinds mensenheugenis gebruikt als balsem voor zowel een droge als een vette huid, het haar, als gelaatsmassage. Heeft een gladmakende en verzachtende werking op de huid met excellente eigenschappen. Is talgafgifte regulerend. Maakt andere oliën langer houdbaar.

INCI Simmondsia californica.

GEBRUIKSAANWIJZING:
Dagelijks of naar behoefte dun op de huid aanbrengen. Als huidolie en gelaatsmassage. Ook geschikt voor gebruik in het haar.



Stuur mij regelmatig de gratis Allwell Team Newsletter

Verjongingskuur
Dermakuur voor littekens, ruwe huid, acne, rimpels, grove poriën, hyperpigmentatie, striae